top of page
Over Ons

 
Lalita van Lamsweerde en Noreen van Holstein, brengen in de zomer van 2023 ‘the Magic of India’ naar Nederland. Samen met Ruigoord wordt er 50 jaar vrijdenken, creativiteit, diversiteit en ‘Vashudaiva Kutumbakam’ (de wereld is één familie’) gevierd.

Lalita en Noreen woonden beiden jarenlang in India en spelen sindsdien een actieve rol in de culturele sector, zowel in India als in Nederland. Samen hebben zij de LaLa Foundation. 

Noreen V holstein
 Lalita van Lamsweerde
deka8.jpg
deepjyoti deka

50 jaar geleden maakten de oprichters van Ruigoord een reis over land naar de Zuid-Indiase kuststaat Goa. Daar op de stranden van Goa, is in 2018 LaLaLand ontstaan, opgericht door Noreen van Holstein en Deepjyoti Deka. LaLaLand Festival Goa viert in december 2023 zijn vijfde editie.

Ruigoord Bus.jpg

Op LaLaLand – the magic of India kan je genieten van de kleuren, geluiden en geuren die zo typisch zijn voor India maar ook van onbekende kunst en cultuur uit het hedendaagse India. India, een beating heart, powerful, energiek en innovatief. Dit alles midden in de setting van het magische dorp Ruigoord.

8 & 9 JULI 2023 
Ruigoord, Amsterdam
bottom of page