top of page
web bg0.jpg
Duurzaamheid

Duurzaamheid en inclusiviteit vinden we belangrijk. 

 

Samen met de P.W. Janssen's Friesche Stichting en donaties van bezoekers, maken we het mogelijk dat 25 gezinnen van Stichting Buurtgezinnen naar LaLaLand kunnen komen.


Duurzaamheid- iedereen heeft het erover, maar het is geen gemakkelijke opgave. Wij hebben voor LalaLand gekeken naar ons afval, voedsel en CO2-uitstoot. 

 

Er zijn verschillende eetkramen op 8 en 9 juli. Allen serveren ze puur vegetarisch eten. India staat bekend om zijn heerlijke smaakvolle eten. En dat zal er dankzij Kailash Parbat, Anjappar en Krishna Villa's ook zijn! De smaken schommelen tussen zoet, hartig en pittig en de texturen lopen uiteen van romige sauzen tot zacht brood en groenten.

 

Waar veel mensen bij elkaar komen wordt afval geproduceerd. Onze partner Ruigoord werkt met een recycle systeem. Eten wordt op biologisch afbreekbare borden geserveerd.

 

Om onze CO2 uitstoot te compenseren zullen we 250 fruitbomen planten in de Indiase staat Gujarat. Noreen is zelf bij dit fantastische project betrokken geweest, en heeft met eigen ogen de positieve impact ervan meegemaakt. 

 

Ruigoord is zelf een groene oase met een sterke focus op groen met een voedselbos, moestuin en een speciale groengroep.

 

Dit is de eerste editie van LaLaLand - the Magic of India en we zijn er zeker van dat we veel zullen leren over mogelijke verbeteringen voor toekomstige edities.

8 & 9 JULI 2023 
Ruigoord, Amsterdam
bottom of page