top of page
Yoga by Happinez
Yoga 1 credits_ yogabyhappinez .jpg

Houd je van yoga, zelfontplooiing, meditatie en mindfulness? Dan hebben we op zondagmorgen 9 juli een fantastische kans voor je:

 

We starten de ochtend om 9.00 uur met een Indiase ochtendraga. Ook is er yoga, sound healing en DJ Esta Polyesta. 

 

* 9.00 uur Indiase Klassieke muziek van Debashish Bhattacharya Trio. Laat je meevoeren door de magische klanken van een prachtige ochtendraga opgevoerd door de meester van de slideguitaar Debashish Bhattacharya met zijn talentvolle dochter Anandi begeleidt met tabla muziek. 

 

* 9.30 uur Kundalini Yoga – door de geweldige yogi’s van Yoga by Happinez, Tim Schipper & Marieke de Lange. Ontmoet de docenten en volg hun fijne les en strek je je ledematen. Je wordt je in relaxte sferen gebracht. Later op de dag verzorgt de stage van Yoga by Happinez ook kinderyoga door Rosanne Mostert (12.00 en 13.00 uur) en relax flow door Maroesja de Ruyter (15.30 uur).

 

* 11.00 uur Een active Sound Healing oftwel Naad Yoga sessie verzorgt door Tritha. Naad Yoga is Yoga of Sound waarbij 7 chakras (energy centres) en 7 swaras (musical notes) worden ingezet om zelf actief te leren om geluidsvibraties in te zetten. De sessie sluit af met een Chakra meditatie.

 

* 11.30 uur DJ Esta Polyesta is ook van de partij die ochtend. 

 

 

Op zaterdag 8 juli heeft Yoga by Happinez ook fantastisch fijne yoga- en meditatielessen te volgen:

13.00 Djilani Sprang - Vinyasa Slow Flow

15.00 Djilani Sprang - Vinyasa Celebration Flow

17.00 Afke Rijenga - Yin

20.30 Afke Rijenga - Shiva Shakti

 

Neem dus je chai, eet lekker, bekijk de leuke kraampjes en bezoek de muziek- en dansoptredens op LaLaLand.

 

Voor kinderen is het ook heel leuk. Zij kunnen het gehele weekend deelnemen aan cricket en hockeyclinics en er zijn genoeg andere spelletjes te doen en te beleven.

bottom of page